Rolig ”multispecies” tävling på Dellensjöarna! Välkommen till Jaktia Delsbo Pike and Perch.

Lagtävling för 2-3 deltagare i båt. Totallängden av de 2 längsta gäddorna och 5 längsta abborrarna i varje lag räknas.

Swedish Perch Open – Nytt i Topp Fem! Förra veckan fram tills idag kan vi summera ca tjugofem nya abborrar i SPERO.

Det händer grejer. Som en raket har Thomas Gustafsson stigit till fjärdeplats! Med nu totalt 480 cm på sviten

Nu öppnar NM i Abbore - Norska mästerskapen väljer Fishy! Sedan tidigare har Fishy Contest Manager och Fishyappen fått förtroendet att administrera prestigefulla SM i Gädda, SM i Abborre, Kinnekulleträffen Online och ca sextio andra tävlingar under 2021 tills nu

Nu är vi glada att berätta att Jaktia Jessheim som arrangerar NM i Aborre valt Fishy som fångstapp och rapporteringssystem. Detta i samarbete med Pikewallis AS som är Fishy Tech Swedens agent i Norge. NM i Abbore arrangeras i år för sjätte gången mer info finns här.

Nu ser vi framemot en rolig tävling med mycket fisk!

//Jan Olsson

Fishy Tech Sweden AB

Det är högsommar och varmt i vattnen och många tar en paus i sitt gäddfiske, det syns i att antalet anmälningar till Swedish Pike Open minskat betydligt den senaste tiden, det är ett bra tecken på ansvarsfullt fiske! 

Några fiskar från framför allt norr kommer det dock! Längsta fisk står förra veckan står Robert Stener för, en flott fisk på 115 cm,

Swedish Pike Open – Nytt i Topp Fem! I förra uppdateringen hintade vi om flera tävlande som lurar en bit ner i tabellen men med flera fiskar kvar att anmäla!

En av dessa var Linus Lennartsson, nu slår han till med nya fiskar och tar sig rätt in på fjärdeplats med fina 554 cm, 120114112106 och 102 cm! Bra fiskat Linus! Längsta fisk denna omgång står

Swedish Perch Open - Torbjörn Larsson ökar sin ledning! Det var nog inte många som trodde att Torbjörn Larsson skulle öka från sina galna 500 cm men!

Det har han gjort! Idag anmälde han en abborre på grymma 52 cm och drygade med den här fisken ut sin ledning i SPERO till 503 cm med sviten

Swedish Perch Open – Tolv nya abborrar godkända! Förra veckan hintade vi om Thomas Gustafsson, med en fisk kvar att regga för fullt papper låg han bra till!

Nu satte han en riktigt bra fisk! Fina 51 cm på senaste fisken ger Thomas totalt 476 cm 515049484847464646 och 45 cm, med det rätt in på fjärdeplats! Bra fiskat!

Nordic River Pike Open 2022 – Dax att anmäla laget! För andra året i rad arrangeras Nordic River Pike Open på Umeälven i Lycksele.

Tävlingen går under två dagar 19-20 augusti. Ingår även i rankingen för SPL och är ett av kvalen till SM i gädda! Förra året var det stundtals fantastiskt fiske med en 121 cm gädda fångad första

Det blir en kort mellanuppdatering innan måndagen för Swedish Pike Open! Fredrik Lind har gjort det igen, om vi inte tagit fel är det här Fredriks totalt femte gädda på 130 cm eller över! 

Sannolikt har ingen annan svensk sportfiskare lyckats med så många 130 plussare! Just denna pjäs är prick 131 cm och med den utökar Fredrik sin redan grymma ledning i SPO från 581 cm till 599 cm!