Swedish Pike Open – Nytt i Topp Fem! Dax för ny rapport från Swedish Pike Open, SM i Gädda Individuellt, Sveriges bästa gäddfiskares tävling!

Totalt har tretton nya gäddor fått godkänt förra veckan och tills igår. Tyvärr har flera drabbats av poängavdrag för händer på fel ställen. Det är inte tillåtet med hand på spole eller stjärtfena. Var noga med era bilder.

Vi har fått en ny fiskare på andraplats. Robert Stener på bilden ovan fiskar bra! Nu totalat 561 cm på stabila sviten 114113112111 och 111 cm. Bra där! Tidigare finalisten Niklas Andersson har också fiskat bra och ligger just nu precis under Topp Fem, sjätteplats på 496 cm.

Några att se upp för framöver är tex Linus Ståhl, med 427 cm och en fisk kvar till fullt papper kan han skrälla närsomhelst. Även Linus Lennartsson ligger bra till med tre fina fiskar och två kvar att anmäla tot 324 cm 120114 och 101 cm.

Om SPO – Swedish Pike Open med SM status för Gädda individuellt. Ett mål vi haft med tävlingen under många år, nu är vi här! Inte missa att anmäla dig till kvalet som avslutas med SM final på Camp Dragsö i oktober för de sex bästa i kvalet! I SPO tävlar Sveriges skickligaste gäddfiskare. Anmälan, regler mm finns på fishy.nu!

Tävlingen sponsras av!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – Abu Garcia – Mojoboats – Sportfiskarna