Det är högsommar och varmt i vattnen och många tar en paus i sitt gäddfiske, det syns i att antalet anmälningar till Swedish Pike Open minskat betydligt den senaste tiden, det är ett bra tecken på ansvarsfullt fiske! 

Några fiskar från framför allt norr kommer det dock! Längsta fisk står förra veckan står Robert Stener för, en flott fisk på 115 cm,

Robert ligger just nu på en andraplats i tävlingen med totalt 569 cm fördelat på 115115114113 och 112 cm. Bra fiskat! Betesbyggaren och gäddfiskaren Jens Norblad tar sig uppåt, med två nya fiskar och fullt papper ligger han just nu åtta på 530 cm, se upp för honom!

En annan vi hintat om tidigare är Emil Ståhl, just nu nr 13 med med en fisk kvar till fullt papper och en 125:a sedan tidigare på topp, han kan bli svår. Även Patrik Lundberg anmäler en fin fisk på 110 cm, två kvar att anmäla, Patrik behöver bara lite flyt sen är han med i Topp Fem, det har han visat tidigare.

Om SPO – Swedish Pike Open med SM status för Gädda individuellt. Ett mål vi haft med tävlingen under många år, nu är vi här! Inte missa att anmäla dig till kvalet som avslutas med SM final på Camp Dragsö i oktober för de sex bästa i kvalet! I SPO tävlar Sveriges skickligaste gäddfiskare. Anmälan, regler mm finns på fishy.nu!

Tävlingen sponsras av!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – Abu Garcia – Mojoboats – Sportfiskarna