Swedish Pike Open – Emil Ståhl anmäler längsta gäddan hitintills i tävlingen! Vilken fantastisk gädda!

Måtten 14300 gram och 127 cm är drömmen för alla sportfiskare! Tyvärr hade Emil en hand fel på fisken vilket medför avdrag på 2 cm så gäddan är godkänd på 125 cm. Med den här fisken ligger Emil

Swedish Perch Open – Torbjörn Larsson på 500 cm! Nu blir han smått historisk den gode Torbjörn Larsson, med sin senaste anmälda fisk tangerar han prick 500 cm på sina tio anmälda fiskar.

Fisken som drog honom till 500 cm strecket var såklart en SuperSize på pric 50 cm. Med den grymma sviten

Swedish Perch Open – Adam Wiking anmäler längsta abborren hitintills! Det kommer in långa fiskar till  SPERO nästa varje timme just nu, helgrace kan man kalla det!

En som är på turné över midsommar är abborrexperten Adam Wiking. Med sin kajak jagar han riktigt stora abborrar i skrivande stund. Med fisken ovan har han just nu längsta abborren i Swedish Perch Open,

Swedish Pike Open – Jonas Sparring avancerar! Jonas anmäler tävlingens totalt tredje SuperSizegädda, en riktigt vacker fisk på prick 121 cm!

Med det och sina tidigare två fiskar ligger han nu på niondeplats med 320 cm. Två fiskar kvar till fullt papper, bra fiskat! Ytterligare en rapport kommer efter helgen, fiska på!

Om SPO – Swedish Pike Open med SM status för Gädda individuellt. Ett mål vi haft med tävlingen under många år, nu är vi här! Inte missa att anmäla dig till kvalet som avslutas med SM final på Camp Dragsö i oktober för de sex bästa i kvalet! I SPO tävlar Sveriges skickligaste gäddfiskare. Anmälan, regler mm finns på fishy.nu!

Tävlingen sponsras av!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – Abu Garcia – Mojoboats – Sportfiskarna

Swedish Perch Tournament och minimässa i Växjö! Den andra juli är det dags för den andra deltävlingen i Swedish Perch Tournament!

Tourens tävlingar ingår även i rankingen för Swedish Perch League och kval till SM i Abborre. LOWRANCE är värd för deltävling som går i Helgasjön, Växjö. Ni anmäler er på www.spt.nu eller www.fishy.nu .

På fredag den första juli är det mini-mässa hos Cityfiske i Växjö. Lowrance, SPT mfl. leverantörer är på plats. Anmäl er till tävlingen här fishy.nu och glöm inte att komma på mässan!