Med en ny fisk på 48 cm tar sig skicklige Marcus Haaster upp i ledningen i Gunki Iron Perch. Totalt har Marcus 146 cm, samma som nya tvåan, Linus Olsson men Marcus tredje fisk är längre vilket gör att han tar ledningen.

Underifrån kommer flera andra duktiga fiskare, Adam Wiking, Mikael Herbertsson mfl som alla har potential att närsomhelst slå till med nya långa abborrar.

Var med å tävla du med i Gunki Iron Perch, regler och ställning hittar du på fishy.nu.

//Fishy Tech

 

 

Ännu en helg av fiske och fina gäddor har passerat! Över 30 nya fiskar har anmälts, de flesta godkända den här gången men för sjutt… kolla era bilder innan ni anmäler och framförallt innan ni släpper tillbaka fisken!

Ett flertal av de senaste är omöjliga att tyda. Använd även riktiga mätverktyg med stopp. Det är sannolikt att nästa år kommer enbart sådana bilder att godkännas.

Nåväl, det om detta. Hela tolv personer har

Dags för en ny uppdatering i Swedish Pike Open och vi kan konstatera att förra veckan tills nu har det verkligen hänt grejor, hela Topp Fem är upp o ner och flera nya har tagit sig in på Topp 20!

Petter Andersson, finalist i Gäddfajten förra året och där trea totalt har inte legat på latsidan!

Det fullständigt väller in gäddor i Swedish Pike Open, som arrangörer är vi mer än nöjda över hur tävlingen utvecklats!

Därför blir det ytterligare en uppdatering innan helgen, nästa förmodligen på söndag. Vi kan gratulera Magnus Ranberg till att just nu puttat ner Nicklas Hallnor till andra plats och tagit ledningen med galna 597 cm, inte långt kvar till magiska 600+!

Full fart i Swedish Pike Open, idag har vi godkänt ca trettio gäddor, faktiskt inga som fick avdrag eller inte passerade av andra skäl

Det här en del i Topp Fem också. Fyra tävlanden har passerat 500 cm och vi har igen en tjej i toppen! Isabelle Eriksson leder just nu med fina 532 centimeter. Riktigt kul att faktiskt tre tjejer är med i Topp 20. Go girls! Omgångens längsta fisk står Gäddfajtsveteranen Magnus Ranberg för, hela 128 cm!

Då var det dags för en uppdatering av ställningen i abborrtävlingen Gunki Iron Perch!

Åtta nya fiskar är godkända och inte så mycket har hänt i Topp Fem, här har vi fortfarande Mikael Herbertsson i topp med 145 cm, men underifrån kommer tex Anna Renman som med tre nya fiskar tog sig rätt in på en sjätte plats!

Var med å tävla du med i Gunki Iron Perch, regler och ställning hittar du på här.

//FishyTech

Förra årets totalvinnare av Gunki Iron Perch, Jens Thomsen, anmäler sin första fisk! Ingen dålig fisk heller!

En SuperSize på prick 50 cm. Det är Jens första fisk för året och totalt den tredje 50 cm fisken i tävlingen hitintills.

Ja vad ska man säga! Det är inte en slump att Nicklas Hallnor i alla år i Gäddfajten och i andra tävlingar i stort sett legat i topp varenda gång! 

Se på den här galna fisken på 130 cm, sååå nära 131! Vikt 12640 gram! Vi var helt enkelt tvungna att göra en extra uppdatering idag pga av denna spektakulära fisk och att det under natten och dagen kommit närmare 20 gäddor till!

Nu börjar vi prata rekord i antal anmälningar! Närmare femtio gäddor har godkänts denna vecka.

Två tävlanden har passerat 500 gränsen idag. Kent Rockabilly Olsson som idag tagit ledningen med två nya fiskar med en flott 114 cm på topp, har fiskat ihop totalt 522 cm och Mårten Wester som med tre nya fiskar idag ligger på 521 cm. Underifrån kommer killar som Magnus Ranberg, förra årets vinnare av Gäddfajten, med nu totalt 354 cm men det på bara fyra fiskar.

Att just Magnus börjat anmäla fisk är ett tydligt tecken på att Norrlandsisarna nu är borta och vi kan nog räkna med fler långa norrländska fiskar.

Redan nu kan vi nog konstatera att premiären för Swedish Pike Open kommer att bjuda på en tävling med mååånga fiskar och stor dramatik! Kolla in ställningen här och kontrollera era egna fiskar, att alla är med och att allt stämmer!

//Fishy Tech

På önskemål och efter kontroll med deltagarna i Swedish Pike Open införs nu en tidsregel för anmäld fisk. Tävlingsbidragen måste komma in senast en vecka efter fångst.

Detta för att undvika "sista sekunden" anmälningar och ge ett jämnare flöde i resultatuvecklingen. Alla regler för tävlingen hittar du här.

//Fishy Tech

Det börjar hetta till i Swedish Pike Open, helgen som gick har gett över trettio nya gäddor i tävlingen! Vi kan också se att allt längre fiskar börjar rapporteras in

Det är på sin plats att hylla Fredrik Sundkvist lite extra, på sin födelsedag fångade han en rikigt flott fisk på prick 120 cm. Med den och ytterligare tre tidgare fiskar, alltså inte fullt kort, lägger han sig på en sjätte plats! 

I toppen ser vi fortfarande Pirre Westin med 480 cm och tätt följd av Natali Sundkvist som avancerat till andra plats med totalt 475 cm! För alla fiskar och ställning läs mer här!

Fortsätt anmäl era fina gäddor och tävla om en finalplats på Camp Dragsö och priser för 10.000: tals kronor både i finalen och under tävlingstiden! Se alla resultat här

//Fishy Tech

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia - Mojoboats