Robert Klarström utökar ledningen i Gunki Iron Perch! Med en ny fisk på 51 cm drar Robert ifrån!

Med nu totalt 151 cm, 51, 50 och 50 cm abborre på listan utökar Robert ledningen med totalt två centimeter! Suveränt fiskat Robert!

I dag har finalen i Swedish Pike Open avjgorts! Efter kvalet har sex av Sveriges absolut bästa gäddfiskare tävlat mot varandra i Blekinge med utgång från Camp Dragsö!

Tävlingsdagen har präglats av svåra förhållanden, en kall natt och efter det en dag med stålande sol och svaga vindar! Under dagen har vi haft kontakt med mängder med gäddor men att kroka dem har varit svårt! Lite som det ska vara i ett mästerskap!

Efter bara en halv timme landade Kim Hägglund tävlingens första fisk och vid kl 1200 hade Kim kopplat greppet i tävlingen! Klockan 1600 kunde Kim summera åtta fiskar och med det var tävlingen avgjord!

Segrare i inofficiella mästerskapet i gädda individuellt 2021 är Kim Hägglund! Stort grattis Kim! För alla resultat och fler bilder gå till fishy.nu!

Camp Dragsö – Raymarine – Atlantica Båtförsäkring – BIOS/IFISH – Abu Garcia – Mojoboats

Efter en riktigt tuff dag på Åsunden kan vi gratulera och hylla hemmalaget Team Pike & Tats till segern i SM i Gädda 2021!

Kristian Rohr, Johan Wernersson och Jack Mirza fiskade riktigt bra under hela dagen! Herrarna hade ledningen vid flera tillfällen och även kl 1400 när mörkningsperioden inträdde!

På lördag är det dax! Final i Sveriges svåraste gäddfisketävling, Swedish Pike Open. Tävlingen vi kalla Svenskt Mästerskap i Gädda individuellt! Fyra månader av kval följs av den stora finalen på Dragsö Sportfiskecamp i Blekinge!

Vilket kval det har varit! Kvalsegraren, Fredrik Lind, tog ledningen i mitten av juni när han anmälde en svit fina fiskar på ett  bräde och noterade 578 cm!  Den 29:e juni anmälde Fredrik en magisk fisk på 130 cm och redan då började det lukta seger när han totalt noterade 599 cm! Segersviten blev till slut 130, 124, 124, 114 och 113 cm och galna 605 cm!!!! Stort grattis igen Fredrik, galet bra fiskat!

Trollingtävling på Vänerns allmänna vatten som pågår ett helt år!

Tävlingen pågår mellan 1 maj 2021 till 30 april 2022. Totallängden på teamets längsta lax + längsta öring + längsta gös räknas ihop! I maj koras Vänerns bästa trollingfiskare! Alla team som registrerat godkänd fisk i alla tre arterna är med på utlottningen av en Buster Mini och allt överskott i tävlingen går till smolt i Vänern!

Hur tävlingen har gått hitintills hittar du här! Team Blücher i ledning med 250 cm olika fiskarter! Anmäl ditt lag nu!