Förra veckan var återigen en riktigt spännande gäddfiskevecka, flera tävlingar gick av stapeln och gäddfolket var verkligen på G.

Först måste vi bara hylla tjejerna i tävlingen. Tre stycken är just nu med i Topp 20! En av dom, unga skickliga Mia Bagger, har anmält sin första "plussare" desstutom. Stort grattis!

Sen till något tråkigare. Idag har vi satt ner foten rejält när det gäller dåliga mätfoton, näbbar som inte ligger vid nollan, näbbar som kanske ligger vid nollan men fotot är så snett taget att det inte går att se, veckade mätverktyg mm. 

Kan ett eller flera fel hittas har vi dragit av 3 cm för varje fel, max kan man få sex cm avdrag. Några fiskar har helt underkänts då det inte funnits någon möjlighet att se var mätverktyget börjar o slutar. Ett tips till alla er som inte har ett stopp på ert mätverktyg. Skaffa ett sådant så slipper ni avdrag.

Framöver kommer vi att granska alla fiskar på 100 cm och längre, övriga fiskar gör vi stickprov på. Det här tar otroligt mycket av vår tid så snälla var noggranna när ni mäter och ta många bilder, för er egen skull!

//Fishy Tec