Efter en riktigt spännande säsong med rekordmånga anmälda fiskar är det nu äntligen dags att kora årets segrare i GUNKI IRON PERCH.

Ett rungande "Hurra!" säger vi till  Robert  Klarre Klarström som med imponerande 151 cm fördelat på 3  superfina abborrar  med måtten 51-50-50  tar hem segern i årets mest rafflande tävling i jakten på de största exemplaren av vår kanske mest älskade sportfisk, abborren!


Klarre kammar hem flera fina priser för sin eminenta insats, bl. a en tvådagars  fiskeresa i jakten på storabborre i sällskap av  bl. a Jan O. samt en del fiskeutrustning  där ett Gunki STRIPES  sticker
ut som ett av marknadens absolut bästa spön för just den randige riddaren , som abborren brukar kallas.

En riktig rysare blev det bland övriga pristagare där hela 4 deltagare landade på  148cm  på sina tre längsta fiskar . Här fick övriga anmälda fiskar fälla avgörande.

Grattis även till er, Jimmy Dahlgren 2:a; Tobbe Olsson 3:a ; Mikael Herbertsson  4:a; Marcus Sjöholm 5:a .

Ett stort tack till alla övriga deltagare som bidrog med en massa fina fiskar och välkomna tillbaka i mars 2022 , då blir det dags att utmana  Klarre och övriga pristagare . För kom ihåg , det är sällan långt till ett vatten med storvuxen abborre !

Vi hoppas att inom kort kunna återkomma med en intervju med vinnaren, kanske kryddad med lite matnyttiga tips . 

//GUNKI/ Splash Int.