Arrangera fisketävlingar på ett smartare sätt!

Enkelt, snabbt, smart och säkert!
Vårt system sköter alla anmälningar och betalningar, poängberäkningar, tabeller och har ett system för att bedöma fiskar som även inkluderar ”flerartstävlingar”! Det är specialbyggt för fisketävlingar och använder modern app-teknik för den bästa användarupplevelsen.

Live – snabbt som blixten

Vårt system är snabbt, väldigt snabbt. Bilder, poängberäkningar, feedback, mm sker blixtsnabbt. Allt för bättre arrangerade sportfisketävlingar.

Med eller utan mobiltäckning

Vår app är gjord för att skicka in rapporter även i riktigt svåra miljöer med dålig eller ingen mobiltäckning. Saknas täckning för stunden läggs rapporten bara i en ut-box och väntar på att få nät. Allt för bättre arrangerade sportfisketävlingar.

Betalningar och anmälningar

Vårt system hjälper er att hantera det där stökiga och jobbiga med att ta betalt. Lägg bara upp avgiften och antalet platser så sköts allt av sig själv av vårt system. Allt för bättre arrangerade sportfisketävlingar.

Säkert

Vårt system är från grunden designat för att vara säkert. Alla bilder som publiceras rensas från GPS-taggar och det finns många inställningar att ställa in gällande hur man kan undvika ”kreativa” fuskare. Systemet tål stora volymer rapporter samtidigt.

En riktig app!

Systemet använder en riktig app för iPhone och Android. Fördelarna är många, t.ex. att vi kan göra mycket för att förhindra fusk och hantera miljöer med dålig mobiltäckning. Allt för bättre arrangerade sportfisketävlingar.

Beprövat och pålitligt

Vår lättanvända app är välbeprövad och har fått förtroende att användas i några av nordens största fisketävlingar, bland annat flera SM och DM. Utvecklat av professionella apputvecklare och webbexperter. Allt för bättre arrangerade sportfisketävlingar.

sv_SESvenska
Rulla till toppen