Om oss

Om oss

Fishy Tech

Fishy Tech Sweden är ett banbrytande IT-företag, med huvudkontor i hjärtat av Sveriges blomstrande teknikscen. Grundat av ett team av innovativa och mycket erfarna entreprenörer, sportfiskare och tekniker, är vårt uppdrag att revolutionera fisketävlingslandskapet med vår banbrytande app, Fishy Live.

Som ett svenskt företag drar Fishy Tech Sweden nytta av landets välkända engagemang för innovation, hållbarhet och fokus på hög kvalité. Vårt team brinner för att utnyttja teknikens kraft och möjligheter för att förbättra fisketävlingsupplevelsen för både arrangörer och deltagare.

Fishy Live

Fishy Live är vår toppmoderna mobilapplikation, designad för att göra fisketävlingar mer tillgängliga, effektiva och roligare för alla inblandade. Vår app användarvänliga gränssnitt, oöverträffade snabbhet och mångsidiga poängberäkningsmöjligheter skiljer den från alla andra lösningar på marknaden.

Vi startade verksamheten 2018 och är ett aktiebolag registrerat i Sverige. Bolaget ägs och förvaltas av några av landets mest erfarna entreprenörer och sportfiskeföretagare – Jan Olsson (+FishEco), Thomas Abrahamsson (Grundare av iFiske.se) och Kåda Development AB.

sv_SESvenska
Rulla till toppen