Årets kajakfiskare 2022 - Gravarvågen Adventures and Challenge!Årets kajakfiskare 2022 - Gravarvågen Adventures and Challenge!

Årets kajakfiskare är en serie som pågår Maj – September där vi vaskar fram Sveriges bästa kajakfiskare. Det kommer bli fem st deltävlingar fördelade i hela landet och där de 20 totalt duktigaste går vidare till en final! 

Stort fokus ligger på det sociala, ta chansen att knyta nya bekantskaper, utveckla ditt fiska och såklart lyssna på fiskehistorier på grillkvällarna. 

De som kommer på plats 1,2,3 är direkt kvalificerade till finalen samt ytterligare 5st platser som tävlingsledningen delar ut (största fisk på respektive tävling). 

Vi har spritt tävlingarna i hela Sverige så att så många som möjligt kan var med. Om man vill delta i bara en tävling eller bara hänga med för att det är kul så är det såklart toppen.  

Vi brinner för att föra fram kajakfisket i alla dess former. Om du är helt ny inom sporten eller har varit med ett tag spelar ingen roll, det är alltid roligt att träffas och fiska ihop. Alla modeller är såklart varmt välkomna så länge det är en kajak. 

”Årets kajakfiskare” är inte märkesbunden och inte heller knuten till någon butik.   

Vi som arrangerar är Tommy Lönnebacke och Manuel ”Manne” Dahlberg under kajakfiskemagasinets flagga. Vi arrangerar samtliga tävlingar utom tävlingen i Luleå/Råneälv, men den ingår i Årets kajakfiskare. 

Vi är laddade till tusen och hoppas att ni också är det. 

https://www.facebook.com/groups/156445016613591/

Tävlingsinformation

 TypMix (Aborre+Gädda)
 Plats

Östersund

 

SE

 Organisatör

Kajakfiskemagasinet

 TävlingsperiodAvslutad 2022-08-05 09:00 → 16:00  
 Anmälan krävsJa    (Obegränsat antal team)
 Släpptes 2021-11-23 12:00
 Antal platserObegränsat (13 anmälda)
 Pris(Prisuppgift saknas)  (Per deltagare)
 Betalning möjligt under tävlingsperiodenNej
 MörkningsperiodNej
 Fishy Live användsJa (Nedladdning)
 GPS-position sparasJa

sv_SESvenska
Rulla till toppen