SverigeGäddan vår 2024 avgjord!

SverigeGäddan vår 2024 avgjord! I helgen som gått arrangerades SverigeGäddans vårtävling med 164 anmälda lag med totalt 434 personer. Pengarna som tävlingen drar in går sedan vidare till fiskevård och ungdomsverksamhet, sammanlagt har SverigeGäddan sedan 2018 skänkt drygt 400 000 kr till organisationen Sportfiskarna.

Tävlingsledningen består av Kim Sahlström och Patrik Rosendahl och nedan finns rapport från tävlingen:

– Stort GRATTIS till det vinnande laget I gäddans vänkrets med ett resultat på 332cm. Stort GRATTIS till längsta gäddan som går till Team Ma’s Odågor (116cm). Priser kommer att tilldelas dem 3 bästa lagen samt till personen som fångade längsta gäddan. Vi kommer att ta kontakt med vinnarna för utskick av priser.

Vill passa på att tacka vår huvudsponsor för denna tävlingen ABU GARCIA som gör det möjligt för oss att ha ett prisbord till denna tävling. TACK! Vill även rikta ett enormt tack till Fishy som gjort det otroligt smidigt för oss att sköta inbetalningar, rapporter m.m. Detta har underlättat våra liv enormt. TACK!

Tack ännu en gång till er alla som var med och ställde upp i tävlingen, vi alla är med och bidrar till något gott samtidigt som vi får ha det lite roligt! Alla resultat och bilder finns hos sverigegaddan.com eller fishy.nu!

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

sv_SESvenska
Rulla till toppen