Gunki Iron Perch 2022 avgjord!

Gunki Iron Perch 2022 är nu avklarad! Jimmy Dahlgren blev årets suveräne vinnare med 252 cm och dessutom  tävlingens längsta fisk på hela 52 cm!  Det innebär ett snitt på över 50 cm på de  5 längsta fiskarna, stort grattis!!!

På andra plats har vi Jocke Grimberg med  fina 243 cm tätt följt av trean Jörgen Quarfordt med 241 cm. På har fjärde plats placerar sig  David Nilsson med 238 cm och på femte plats Michael Frick på   214 cm. Alla resultat bilder mm finns på fishy.nu

Beten som verkligen sticker  ut bland de anmälda fiskarna är kräftimitationerna  Hourra Craw och Boogie Craw ,  Nedbetet  Skipworm  samt  shad klassikern Bumpy som alla levererat  många och stora abborrar i tävlingen.

Jimmy kammar hem ett Gunki Stripes 2,28M/ML 3-15gr, ett perfekt spö för allt tänkbart  finessfiske såsom ned, drop shot, waky osv. Till detta Gunkis bästa rulle Chooten Cut samt en rejäl uppsättning av beten från GUNKI. Sist men inte minst får Jimmy möjligheten att delta i ett kommande  fiskereportage med Jan Olsson på Fish Eco  under nästa år. Självklart delar vi ut en massa priser även till övriga topplaceringar.

Bra fiskat alla deltagare i tävlingen och nu är det bara vänta in 2023 års tävling som drar igång i mars nästa år, håll utkik!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESvenska
Rulla till toppen