Senaste nytt från Swedish Perch Open!

Då var det dax för uppdatering i Swedish Perch Open. Höstsäsongen har startat otroligt bra med mängder av långa abborrar registrerade.

Först av allt kan vi konstatera att Tobbe Larsson närmar sig sitt fantastiska resultat från förra året, då slutade han på magiska 505 cm. Just nu och i ledning har han fiskat ihop 504 cm. Ett resultat det faktiskt kan ta en livstid att nå, det gör Tobbe på en säsong, otroligt skickligt och vi vet att det ligger många dagars fiskande för att nå hit!

På andraplats hittar vi Mattias Arvidsson som också fiskat galet bra, hela sju av tio abborrar på 50 cm och över, bra där! På tredjeplats och relativt ny i toppen hittar vi Oscar Nilsson på 492 cm. Han verkar ligga i bra, kanske blir han riktigt farlig framöver.

Totalt i tävlingen har det nu registrerats hela 31 abborrar på 50 cm och över, bästa fisk står Jens Byholm för, grymma 52 cm! Bra fiskat alla! Här finns hela resultatlistan!

Om Swedish Perch Open. Tävla var du vill, när du vill, mellan 17:e december 2022 till sista oktober 2023! Fångster rapporteras in med Fishy Live-appen och resultaten publiceras löpande på vår hemsida. Förstapriset är 10.000 kr i presentkort från Söder Sportfiske! Månadspriser delas ut till längsta fisk från vår huvudsponsor  Armada Tackle och vår sponsor RapalaMer info och anmälan på fishy.nu!

sv_SESvenska
Rulla till toppen