Swedish Ice Pike Open avgjordes med rekordresultat!

Då var det dax att kora vinnarna av Swedish Ice Pike Open! Under fem månader har det tävlats i den rikstäckande tävlingen SIPO och vilka fantastiska gäddor det har fångats.

Totalt tjugosex team och sextiosju personer har deltagit och resultaten är faktiskt helt otroliga. Vi hyllar såklart vinnarlaget Team Vikapojkarna med Kalle Matsson, Anton Johansson och Mattias Heens som vi ser på första bilden och som tar hem tävlingen för andra året på raken! Totalt har herrarna fiskat ihop en svit gäddor som redan är legendarisk, 619 cm fördelat på 132127124120 och 116 cm. Stort grattis och super well done! Frågan är om det här resultatet går att slå!

På andraplats har vi ännu ett lag som varit med förut, Team Slumpgäddan med Teo Bomark på bilden ovan och Thomas Bomark som fiskade ihop 579 cm med sviten 119117116114 och 113 cm. Galet bra fiskat och en rejäl förbättring från förra årets sjätteplats. Stort grattis!

På tredjeplats har vi Team Ett av favoritlagen, kanske det roligaste teamnamnet i år. Här hittar vi Micke Snabel och  Andy Lo som fiskade ihop 577 cm fördelat på 122117115112 och 111 cm. Stort grattis!

Alla resultat och alla bilder finns på fishy.nu! Tack alla som varit med i år, självklart kommer tävlingen tillbaka nu i december, hoppas vi får se alla lag tillbaka och kanske ännu fler! Tack till vår huvudsponsor för SIPO 2022 är IFISH för fina priser!

sv_SESvenska
Rulla till toppen