Sverigegäddan 2023 vår avgjord – Grattis Team Ouff!

SverigeGäddan är tävlingen som till 100 procent ger tillbaka till fiskevården, nu är årets vårtävling avgjord. Tävlingsgeneralen Kim Sahlström rapporterar

– Här nedan ser ni topp 3 placeringarna för dagens tävling, resterande lista finns nu att se på www.SverigeGaddan.com. Stort GRATTIS till det vinnande laget Team Ouff med ett GALET resultat hela 339cm.

Stort GRATTIS till längsta gäddan som går till Team KD Pike Fisher (120cm).

Priser kommer att tilldelas dem 3 bästa lagen samt till personen som fångade längsta gäddan. Vi kommer att ta kontakt med vinnarna för utskick av priser, vi kommer kontakta er i början på nästa vecka om mer information. Vill även rikta ett enormt tack till Fishy som gjort det otroligt smidigt för oss att sköta inbetalningar, rapporter m.m. Detta har underlättat våra liv enormt. TACK!

Tack än en gång att alla som var med och ställde upp i tävlingen, vi alla är med och bidrar till något gott samtidigt som vi får ha det lite roligt! Vi får även inte glömma att tacka våra fantastiska sponsorer som gör det möjligt för oss att ha ett prisbord till denna tävling. TACK!

sv_SESvenska
Rulla till toppen